FORSIDE    LED    UDLEJNING    REFERENCER    KONTAKT                

 

Referencer 2011

Her bare lidt af hvad vi går og laver.

I forbindelse med WM i cykling leverede vi en storskærm hos Venstre´s hovedsæde i søllerød. Den trak mange mennesker til og var en stor success.

Igen i år leverede AV-Udlejning storskærm til HCAndersen marathon i Odense

Da Eagles gæstede Hjallerup i Juni leverede AV-Udlejning 2 stk storskærme. Endnu engang beviste vi at konceptet med 2 skærme i stedet for 1 lidt større var en success.

Da Prince gæstede 10‘øren var AV-Udlejning til stede med 2 stk AVU L27 skærme. Denne kombination med 2 lidt mindre skærme på hver side af scenen har igennem sommeren vist sig en stor succes istedet for 1 stor i den ene side.

Vi er helt sikker på at det bliver en trend i 2012.

Traditionen tro leverede vi en storskærm til Tordenskjoldsdagene i Frederikshavn. Skærmen bliver brugt til en blanding af infoboard samt til at vise storskærmsproduktionen under det store festspil samt det efterfølgende søslag.

2 er bedre en 1. Hen over sommeren har vores unikke koncept i danmark vist sig at holde stik. Ved denne løsning sparer vores kunder på transporten samt

Vores containere er også den rette løsning ved store indendørs events. Hvis pladsen tillader det kører vi gerne vores skærm indendøre. Dens store lysstyrke gør det let at komkurrere med masser af lys på scenen uden det går ud over billedkvaliteten

Til sommerens grønne koncerter leverede vi en 60 Kvm storskærm til TV-2. Da deres krav var en pixelpitch på max 9 mm valgte vi at bruge vores Lighthouse R7 ER. Det er ikke den letteste skærm men billedkvaliteten taler for sig selv

Da Eagles gæstede Hjallerup i sommeren 2011 var vi på pletten med 2 stk AVU L27 skærme. Storskærmsproduktionen var Eagles egen og den var i særklasse flot.

Cool Car Ålborg

Til Årets Nibe Festival var vi blevet valgt som ny storskærms leverandør. Det gav lidt idfordringer at få skærmen placeret men her var vi godt hjulpet af vores hydrauliske ben som muliggør placering på selv meget skævt terræn.

Referencer

Av-Udlejning Aps.        Bjødstrupvej 6G        DK 8270 Højbjerg        Denmark        Info@a-v.dk        Tlf: +45 4031 1698