FORSIDE    LED    UDLEJNING    REFERENCER    KONTAKT                

 
AVU L15
AVU L27
LED

Av-Udlejning Aps.        Bjødstrupvej 6G        DK 8270 Højbjerg        Denmark        Info@a-v.dk        Tlf: +45 4031 1698

Der findes mange forskellige typer af LED skærme. Og som alt andet elektronik skal man ikke bare tage de rå data for gode varer. En LED skærm kan på papiret godt have en meget høj opløsning. Men dette siger ikke ret meget omkring hvor pænt billede at den er i stand til at lave. Her spiller mange flere faktorer ind. Det kan være kvaliteten af de dioder som man har brugt. Kan skærmen kalibreres så den med tiden stadig lave et flot billede. Dette er ikke mindst gældende ved skift af diode moduler. Her er det vigtigt at kunne kalibrere de nye dioder så de falder ind i mængden.


Hos AV-Udlejning har valgt Lighthouse. Dette er bestemt ikke på grund af prisen for så skulle vi have valgt noget andet. Men vi stræber efter det bedste billede og det mener vi at du får med vores Lighthouse R7 ER. Dette panel er med sine 14/7 mm pixel pitch blandt det ypperligste man kan få idag. Samtidig har panelet med en lysstyrke på 6500 Nits kraft nok til at du uden problemer kan se skærmen i selv stærk sollys.


Til de mindre skærme har vi Lighthouse R10 i/o som er en rigtig flot 10mm SMD skærm.


R7 ER
R10 i/o
Genereltshapeimage_14_link_0
AVU L27LED_27.html
AVU L15LED_15.html
R7 ERLED_R7_ER.html
R10 i/oLED_R10_i_o.html